Novosti Budva Nova godina 2016.

26. 11 2015.

Predstavljen program dočeka Nove godine u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i predstavnicima turističke privrede Budve, održala je konfereciju za novinare 26. novembra u 12h, u hotelu “Envoy” u Beogradu.

Na konfereciji je predstavljen bogat program Nove 2016. godine kako na trgu ispred Starog grada tako i u budvanskim hotelima.

“Nova godina u Budvi je brend! Javni doček Nove godine u Budvi je izrastao u događaj bez koga se Budva više ne može zamisliti, događaj po kome je Budva prepoznata u regionu. Uz više nego kvalitetan program i u budvanskim hotelima, očekujemo mnogo posjetilaca i svakako ćemo se truditi da budemo dobri domaćini dragim gostima i prijateljima iz Srbije.” - istakla je direktorica Turističke organizacije opštine Budva, Jelena Rađenović.

Odmah nakon uvodne riječi direktorice TO Budve, prisutnima se obratio Zdravko Čolić, koji je istakao da, kada je Nova godina u pitanju, Budva to radi najbolje!

U nastavku je direktorica NTO CG, gospođa Željka Radak-Kukavičić, pozdravila sve prisutne i govorila o ponudi svih gradova na primorju, u Podgorici i na sjeveru Crne Gore tokom novogodišnjih praznika. Nakon nje, predstavnici budvanskih hotela predstavili su svoju ponudu.

Ove godine program na trgu će početi 31. decembra koncertom grupe „Perper“ nakon kojih će uslijediti novogodišnji spektakl uz najveću zvijezdu regiona, Zdravka Čolića. 

Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće Danijel Alibabić i jedan od najpopularnijih muzičara regiona, Gibonni. Tu nije kraj, 2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović, a novogodišnji program na trgu zatvoriće potpuno jedinstveni hor - „Viva Vox“. U saradnji sa budvanskim bioskopom “Cadmus Cineplex” osmišljen je i poseban program za najmlađe, koji će podrazumijevati predstave, projekcije animiranih i igranih filmova za djecu svih uzrasta, a dva programa dnevno biće besplatna.

Ništa manje atraktivan program pripremili su i budvanski hoteli.

Tako je Maja Vukićević, menadžer za odnose s javnošću hotela “Splendid Resort&SPA”, predstavila novogodišnje pakete koji će se kretati od 290 eura do 380 eura u zavisnosti od broja noćenja sa uključenom svečanom večerom, a goste će zabavljati Toni Cetinski, Haris Džinović, bend “ Charter “ kao i orkestar Žutog Serhatlića. 

Glumica Milena Vasić je ispred hotela HG “Budvanska rivijera” najavila trodnevni aranžman u hotelu “Palas” po cijeni od 390 eura po osobi, a tokom trodnevnog boravka u Palasu, goste će zabavljati: Šaban Šaulic, grupa “Colonia”, Goran Karan, Saša Matić, grupa “Parni Valjak” i orkestar Ace Sofronijevića.

Marko Ivančević, menadžer za manifestacije hotela “Queen of Montenegro“, predstavio je novogodišnje pakete u taverni “OJ HA“ po cijenama od 90 eura 31.12., 60 eura 01.01. i 30 eura 02.01., a goste će zabavljati ansambl “Prijatelji”, Ema Čivović, Vesko Belada kao i orkestar “Dobri momci”.

Marija Nikčević je ispred hotela “Mediteran” najavila i sjajan novogodišnji program u tom hotelu, gdje će nastupati Željko Bebek, Marija Visković, Aca Lukas itd.

Na održanoj konferenciji, među prisutnim posjetiocima našli su se najeminentniji mediji Srbije, kao i učesnik novogodišnjih programa, Zravko Čolić, Šaban Šaulić, Haris Džinović, članovi hora Viva Vox, Aca Sofronijević, Dragoljub Đuričić...

"Ova press konferencija označava početak intenzivne medijske kampanje koja će se sprovoditi u Srbiji, očekujemo, rezultiraće posebnim izdvajanjem Budve kao centra lijepih dešavanja i dolaskom mnogobrojnih turista na budvansku rivijeru u zimskom periodu", navodi se u saopštenju.